Verzending & Verzendingskosten

Wat zijn de verzend/behandel kosten?

Onze verzend/behandel kosten zijn voor afleveradressen in Nederland € 6,95 per bestelling. Dit is een vast bedrag ongeacht het aantal artikelen of het aantal zendingen per bestelling. Dit bedrag omvat tevens de orderbehandelingskosten.

De verzendkosten voor afleveradressen in de Belgie, Duitsland en Luxemburg bedragen € 9.95 tot  2Kg, 2Kg t/m 5 Kg extra toeslag van € 9.50. Voor overige landen zijn de verzendkosten afhankelijk van het land van aflevering. Daarvoor dient u contact met ons op te nemen.

Hoe wordt een bestelling verzonden in Nederland?

De pakketten worden verzonden via TNT post en DPD. DPD enTNT post levert gedurende werkdagen van 9.00u – 21.30u en op zaterdagen van 9.00u – 18.00u . Wij bezorgen alle artikelen in uw bestelling, indien mogelijk, in één pakket.  Het kan voorkomen dat u niet alle artikelen van uw bestelling in één pakket toegezonden krijgt. In dat geval berekenen we u slechts éénmaal de kosten voor verpakking en verzending; alle andere artikelen binnen dezelfde bestelling worden gratis bij u afgeleverd.

Hoe ontvang ik mijn bestelde product(en)?

Wij zijn er afhankelijk van of het product dat u bestelt heeft bij ons op voorraad is. Dit geldt voor 90% van de aangeboden producten online. Indien voorradig worden bestellingen binnen 2 werkdagen afgeleverd (Nederland & Belgie). Indien niet voorradig, uitzonderingen voorbehouden, binnen 5 werkdagen. Tevens kan de leveringstermijn toenemen rond de kerstdagen.

Voor afleveradressen op de Waddeneilanden, Duitsland en Luxemburg kunnen de leveringstermijnen met 1 werkdag toenemen vanwege langere afleveringstijden. Voor overige landen fluctueren de leveringstermijn. Daarvoor dient u contact met ons op te nemen.