Winnaar Bedrijven Award 2014 Winnaar Bedrijven Award 2015 Winnaar Bedrijven Award 2016 Winnaar Bedrijven Award 2017 Winnaar Bedrijven Award 2018

Onderdelen broodbakmachine

Onderdelen broodbakmachine bestellen

Bent u op zoek naar broodbakmachine onderdelen? Dan bent u bij Anka, uw onderdelenshop, aan het juiste adres. Wij leveren diverse onderdelen broodbakmachines, zoals deeg- en kneedhaken, broodbakbklikken, v-snaren en aandrijfunits. Bestelt u vandaag voor 18:00u? Dan heeft u uw onderdeel voor de broodbakmachine morgen in huis.

Inventum broodbakmachine onderdelen en andere A-merken

In ons assortiment vindt u Inventum broodbakmachine onderdelen en andere A-merken, zoals Tefal, Philips, Panasonic en DeLonghi. Kortom, echte kwaltiteit. Wij leveren in principe alle onderdelen voor de broodbakmachines van deze merken. Kunt u het onderdeel niet vinden in onze shop? Neem dan contact op met onze service-afdeling via 0316 – 24 75 27 of 06 – 42 57 25 20. Wij kunnen bijna altijd het onderdeel alsnog voor u bestellen.

Houd uw broodbakmachine schoon

Voor de hygiëne is het aan te raden na het bakken van een brood de machine schoon te maken, eventueel met een vochtig doekje. Vergeet niet om ook de kneedvleugels te reinigen. Ontgrendel daarvoor het mechanisme en leg ze in een bak met water. Maak ze daarna weer droog, evenals de pan. Dit voorkomt roesten. Vergeet ook de onderkant niet, omdat er anders druppels water in het elektronische element van de machine kunnen komen. Het goed schoonhouden van uw broodbakmachine zorgt ervoor dat u er langer plezier van heeft en geen broodbakmachine onderdelen hoeft aan te schaffen. Heeft u toch een onderdeel nodig? Bestel deze dan via onze webshop.

  • Gedegen advies
  • Voor 18:00 besteld morgen in huis
  • Alle bekende merken
  • Klanten geven ons een 9.3