Winnaar Bedrijven Award 2014 Winnaar Bedrijven Award 2015 Winnaar Bedrijven Award 2016 Winnaar Bedrijven Award 2017 Winnaar Bedrijven Award 2018

Afzuigkap - Afzuigsysteem

Resultaat 1–16 van de 353 resultaten wordt getoond

Filter op

Filter op

Filter op

Filter op prijs

Afzuigkap onderdelen bestellen

Moet u de motor vervangen van uw afzuigkap? Heeft u een nieuwe filter of lamp nodig? Voor afzuigkap onderdelen en accessoires bent u bij Anka aan het juiste adres. Wij leveren koolstoffilters, afzuigkap motoren, lampen en meer onderdelen van alle bekende A-merken; Siemens, Bosch, Atag en nog meer. Bestelt u voor 18:00u, dan heeft u het al de volgende dag in huis.

Afzuigkap motor vervangen

Is de motor van uw afzuigkap defect? Dan kunt u natuurlijk een nieuwe afzuigkap aanschaffen, maar u kunt ook de afzuigkap motor vervangen. Deze kunt u natuurlijk bij ons bestellen. Weet u niet welke afzuigkap motor u nodig heeft? Neem dan contact op met onze service afdeling via 0316 24 75 27 of 06 42 57 25 20.

De afzuigkap motor vervangen is dan nog slechts een kleine moeite. Haal de stekker uit het stopcontact en verwijder de (koolstof)filters. Zorg dat de motor vrij komt te liggen,  zodat u de schroeven los kunt draaien. We adviseren om eerst een foto te maken van de bedrading en hoe deze zijn aangesloten. Vervolgens kunt u nu de motor van de afzuigkap loshalen en de nieuwe motor erin plaatsen. Sluit daarna de bedrading aan en plaats de filters en de beschermkamp weer terug. Als laatste sluit u de afzuigkap weer aan op het stroomnetwerk.

Filter afzuigkap vervangen

Heeft u last van onaangename geuren? De filter van de afzuigkap vervangen is dan te adviseren. De filter van de afzuigkap zorgt ervoor dat onaangename geuren die vrijkomen tijdens het koken, geneutraliseerd worden en frisse schone lucht de keuken wordt ingeblazen.

Wanneer moet de filter van de afzuigkap vervangen worden? Dan is tussen de drie en twaalf maanden. Afhankelijk van de gebruiksfrequentie. Als de filter verstopt is, moet de motor harder werken en wordt de lucht niet goed gereinigd. Vervang de filter van de afzuigkap dan zo snel mogelijk. Wij hebben diverse filters in ons assortiment. Staat de filter er niet bij, neem dan contact op met onze service afdeling via 0316 24 75 27 of 06 42 57 25 20.

Afzuigkap onderdelen bestellen bij Anka

Bestel uw afzuigkap onderdelen vandaag voor 18:00u, dan heeft u het de volgende dag in huis. Heeft u hulp nodig of vragen, dan staat onze service afdeling voor u klaar. U kunt ons altijd bereiken via 0316 24 75 27 of 06 42 57 25 20.

   

  • Gedegen advies
  • Voor 18:00 besteld morgen in huis
  • Alle bekende merken
  • Klanten geven ons een 9.3